Over Mosman

Welkom bij Mosman Stainless Steel BV.

Mosman Stainless Steel BV heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1879. Wij begonnen onder de naam “Constructie & Verwarmingsindustrie J.C. Mosman” als toeleverancier aan de textielindustrie. Tegen het eind van de jaren 70 verhuisde deze industrie tak naar het verre oosten en is Mosman op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Mosman heeft zich gespecialiseerd in het produceren van roestvast stalen producten en installaties.

Sinds de huidige directie aan het roer staat, is Mosman warmtewisselaars (Heat Exchangers) gaan produceren voor vaste, vrij stromende, stoffen. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze technologie in huis, ontwerpen en produceren wij deze warmtewisselaars. Onze warmtewisselaars worden opgebouwd met Pillow-plates.

Mosman Stainless Steel BV is een privé onderneming. Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en kwaliteit. Meedenken en adviseren vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Zo nemen wij bijvoorbeeld de maakbaarheid van uw tekeningen onder de loep en kunt u van ons verwachten dat wij eventuele verbeteringen voorstellen.

Ook zijn wij graag uw gesprekspartner voor coöperatie tussen bewerkingspartners en toeleveranciers, bijvoorbeeld bij nieuwe ontwikkelingen of om uw huidige producten te optimaliseren. Mosman voelt zich thuis bij deze coördinerende rol, kent de markt en beschikt over goede ingangen bij leveranciers. Betrek ons dus gerust bij uw ontwikkelproces.

Mosman Stainless Steel is partner van Zeppelin Systems en Phosion

Mosman Stainless Steel sinds 1879

Een rijke ervaring in roestvrij staal bewerking en specialist in de fabricage van Bulk Solid Heat Exchangers.