Nieuws

Nieuws

Mosman versterkt haar kracht door nieuw leiderschap


Mosman Stainless Steel is blij te kunnen melden dat het management is uitgebreid naar drie personen, waardoor de firma zowel in haar eigen activiteiten, maar ook in de rol als partner naast Solex Thermal Science voor de oplossingen voor warmtewisseling en fabricage van RVS, wordt versterkt.

Per direct nemen Harry Nijkamp (Director Operations), Jan Steenhuis (Director Sales) en Ilse Lansink (Director Finance & HR) de leiding van Mosman over.

Mosman en Solex zijn eind 2019 samengevoegd door investeringsmaatschappij Anders Invest BV. De integratie van deze twee wereldwijd erkende merken, die gecombineerd meer dan 150 jaar ervaring hebben op het gebied van thermische uitwisseling en RVS productie, biedt klanten op maat gemaakte oplossingen van wereldklasse.

Hierbij stellen we het nieuwe management en hun verantwoordelijkheid voor:Jan Steenhuis, Director Sales

Jan is meer dan drie jaar verantwoordelijk voor de verkoop bij Mosman. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in verkoop en service binnen verschillende industrieën zoals ventilatie, branders, machinebouw en industriële automatisering.

“Zeg wat je doet, en doe wat je zegt: klanten verdienen en verwachten de hoogste kwaliteit, de beste technologie, een goede prijs en eerlijk behandeld te worden. Dit zijn altijd mijn persoonlijke kernwaarden geweest, maar die zijn ook diep geworteld in de zeer lange geschiedenis van Mosman. In onze nauwe samenwerking onze partner Solex herkennen we dezelfde kernwaarden en samen zullen we die vasthouden in de toekomst.”Ilse Lansink, Director Finance & HR

Ilse is 6 jaar werkzaam bij Mosman. Ze heeft in haar loopbaan onder meer bij de Nederlandse Defensie en de werkgelegenheidsbranche gewerkt. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor alle financiële- en personeelszaken bij Mosman.

“Mijn sleutelwoorden zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit, verantwoordelijkheid en plezier. Als we dit binnen Mosman voortzetten, hoeven we ons geen zorgen te maken over de toekomst. Ik kijk uit naar een nauwere samenwerking met Solex en ben ervan overtuigd dat deze nauwere samenwerking ons allebei nog succesvoller zal maken.”Harry Nijkamp, Director Operations

Harry brengt meer dan 25 jaar ervaring mee naar Mosman, met name in de productie binnen de voedselverwerkende- en chemische industrie. Hij heeft een grondige kennis van productie van installaties die moeten worden vervaardigd volgens PED- of ASME-normen. In zijn huidige rol is Harry eindverantwoordelijk voor de hele productie van Mosman, inclusief alle engineering, planning, materiaalinkoop, kwaliteitscontrole en IT.

"Ik kijk ernaar uit om de productiviteit, kwaliteit en veiligheid in onze vestiging te Haaksbergen in alle aspecten in samenwerking met het team nog verder te verbeteren, mede door ons partnerschap met Solex."

De wijziging van het management van Mosman is mede het gevolg van het vertrek van Cees Van Noort, welke zijn functie als algemeen directeur bij Mosman heeft neergelegd. We wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten.

Mosman versterkt haar kracht door nieuw leiderschap

Per direct nemen Harry Nijkamp (Operations), Jan Steenhuis (Sales) en Ilse Lansink (Finance, Human Resources) de leiding van Mosman over.

Bekijk artikel

Mosman heeft ASME U-Stamp certificatie behaald!

Het behalen van het ASME U-Stamp certificaat is het bewijs dat onze drukvaten ook voldoen aan de zeer hoge ASME-normen. Gebruikers hebben hiermee de zekerheid dat onze producten voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bekijk artikel

MAATREGELEN COVID-19

Om dit mogelijk te maken zijn er interne maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Ook liggen er draaiboeken klaar om, indien noodzakelijk, onmiddellijk te kunnen overschakelen naar twee volledig van elkaar geïsoleerde ploegen.

Bekijk artikel