Nieuws

Nieuws

Mosman heeft ASME U-Stamp certificatie behaald!


Mosman is door de American Society of Mechanical Engineers (ASME) gecertificeerd om zijn keurmerk, beter bekend als U-Stamp, te gebruiken voor de productie van drukvaten voor de VS en Canada. We zijn er trots op dat wij dit certificaat hebben behaald.

De U-Stamp is verplicht voor het leveren van drukvaten in de VS en Canada. We zijn hierdoor in staat om ook opdrachtgevers in deze landen te bedienen, net als vele andere landen waar dezelfde normen gelden.

Hoge kwaliteit en veiligheid

Mosman was al ISO 9001 en ISO 3834-2 gecertificeerd en produceert drukvaten die voldoen aan de Europese Richtlijn (PED) 2014/68/EU. Het behalen van het ASME U-Stamp certificaat is het bewijs dat onze drukvaten ook voldoen aan de zeer hoge ASME-normen. Gebruikers hebben hiermee de zekerheid dat onze producten voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Aan het toekennen van het certificaat ging een lange periode van onderzoek en testen vooraf. Wij danken de Lloyd’s Register beoordelingscommissie voor de samenwerking bij het verkrijgen van dit belangrijke certificaat, evenals alle betrokken collega’s.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Bekijk ons certificaat certificaat.

Mosman versterkt haar kracht door nieuw leiderschap

Per direct nemen Harry Nijkamp (Operations), Jan Steenhuis (Sales) en Ilse Lansink (Finance, Human Resources) de leiding van Mosman over.

Bekijk artikel

Mosman heeft ASME U-Stamp certificatie behaald!

Het behalen van het ASME U-Stamp certificaat is het bewijs dat onze drukvaten ook voldoen aan de zeer hoge ASME-normen. Gebruikers hebben hiermee de zekerheid dat onze producten voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bekijk artikel

MAATREGELEN COVID-19

Om dit mogelijk te maken zijn er interne maatregelen genomen om besmetting te voorkomen. Ook liggen er draaiboeken klaar om, indien noodzakelijk, onmiddellijk te kunnen overschakelen naar twee volledig van elkaar geïsoleerde ploegen.

Bekijk artikel