Van transport tot plaatsing

Levering

Na ontwikkeling en fabricage van de productlijnen, wordt de afname in gang gezet. Deze kan van transport tot inbedrijfstelling door Mosman worden verzorgd. Betrouwbaar en zonder risico.

De afname van de geproduceerde systemen kan op verschillende niveaus worden begeleid. Zo kan het transport van laden tot lossen worden verzorgd: Mosman beheert de gehele distributielogistiek en draagt alle samengaande risico’s. Maar er kan ook slechts een deel van de logistiek door Mosman worden verzorgd, indien gewenst. Na aflevering van de warmtewisselaar vindt de systeemintegratie plaats. De procesverantwoordelijkheden van deze montagewerkzaamheden vindt desgewenst plaats onder supervisie van Mosman.

Tussen het ontwerp en de installatie doorlopen de systemen van Mosman een uitgebreid test- en inbedrijfnameproces. Met inspecties, controles en tests wordt beoordeeld of de technische systemen voldoen aan alle ontwerpspecificaties en de installatie juist gebeurt. Met als resultaat: directe beschikbaarheid na oplevering en weinig tot geen nawerk.