Gefocust op de toekomst

Over ons

Mosman biedt hoogstaande geëngineerde en klantspecifieke oplossingen, die volledig in het teken staan van de verwerkingsprocessen van zijn klanten: verwarmen, koelen of drogen van vrijstromende stortgoederen (bulk solids). Dit alles vanuit één en dezelfde overtuiging: we love to heat, cool and dry. 

In de bedrijfsvoering gaat er veel aandacht uit naar kwaliteit en klantgerichtheid. Mosman denkt met u mee, draagt waar mogelijk verbeteringen aan en realiseert met deze werkwijze uw installatie onder uitstekende condities. De oplossingen hebben veel vertrouwen gewonnen in met name de internationale voedingsmiddelen-, olie- en gas- en de petrochemische industrie. Mosman neemt de volledige procesverantwoordelijkheid voor het verwarmen en koelen van uw vrijstromende stortgoederen. Dat biedt u zekerheid.

De productie vindt plaats in een efficiënt ingerichte fabriek, waar de technisch specialisten vanuit meerdere unit-operations werken met hoog- en laaggelegeerde RVS-soorten. De werkzaamheden worden volgens de strengste normen en klantspecificaties uitgevoerd. De proces- en productkwaliteit wordt gewaarborgd met een strikt QA/QC- beleid. Bestaande uit onder andere een sterk ERP-pakket, nauwkeurige controle van binnenkomende- en gefabriceerde goederen en traceerbaarheid van alle onderdelen.

Mosman is gecertificeerd volgens de volgende kwaliteitsnormen:

  • ISO9001:2015
  • ISO3834-2
  • PED Cat. II en Cat. III

Om ook exclusief voor organoleptische behandelfabrieken bulk solid heat exchangers in te zetten, werkt Mosman samen met het Duitse bedrijf Zeppelin. Daarnaast heeft Mosman samenwerkingsverbanden met Phoenix Vision Consulting Group voor de Iraanse markt, met BSI International voor de markten van Rusland, Oekraïne, Kazachstan en andere Russische taalgebieden en met Relex-Process voor de Israëlische markt. Met dit veelzijdige netwerk is Mosman een mondiaal toonaangevende producent van onbegrensde oplossingen op het gebied van verwarmen, koelen en drogen.