KWALITEIT KRIJGT ALLE AANDACHT

Kwaliteitsgaranties

Aandacht voor kwaliteit is een belangrijk onderdeel van de totale bedrijfsvoering van Mosman. Zo niet het belangrijkste. Deze sterke focus op kwaliteit is terug te zien in alle roestvaststalen installaties, halffabricaten en producten die de fabriekshal verlaten.

Mosman ontwerpt en/of fabriceert uw product met eigen productiefaciliteiten en kwaliteitscontroles, waardoor u verzekerd bent van een hoogstaande installatie, conform klantspecifieke standaards en de geldende wet- en regelgeving. De proces- en productkwaliteit wordt gewaarborgd met een strikt en gecertificeerd QA/QC-beleid. Bestaande uit onder andere nauwkeurige controle van binnenkomende- en gefabriceerde goederen, fabricage door deskundig en gekwalificeerd personeel en traceerbaarheid van alle onderdelen.

Certificaten en kwalificaties

Aangezien kwaliteit zowel op proces- als productniveau hoog in het vaandel staat, beschikt Mosman over een groot aantal certificaten. Mosman is gekwalificeerd volgens EN 15614-1 en ASME IX. Daarnaast is Mosman ISO 9001 en 3834-2 gecertificeerd door Veritas Inspection & Certification Nederland B.V. Bekijk hieronder alle certificaten.

Mosman is een gecertificeerd lasbedrijf met gekwalificeerde lasmethodes. De lasmethodes zijn door onafhankelijke instituten getoetst aan strenge Europese normen. Hierdoor is Mosman in staat om met uiterste precisie een las te maken, conform de gewenste normering. Zie het leaflet voor een overzicht van alle laskwalificaties, welke overigens steeds worden uitgebreid en geactualiseerd.

pdf
ISO 9001 Nederlands
pdf
Signed ISO 3834-2 Nederlands
pdf
Certificate of authorization