vakbekwaamheid en kwaliteit

Productie

Mosman biedt hoogstaande technische producten en oplossingen. Voor de fabricage en assemblage zijn er vele bewerkingen en gekwalificeerde lasprocessen en lassers in huis. De lassers verzekeren u van vakbekwaamheid en kwaliteit.

Mosman is gespecialiseerd in het verwerken van producten uit roestvast staal. In de fabriekshal van 4.000 m2 zijn er meerdere unit-operations met fabricagefaciliteiten aanwezig zoals zagen, buigen en kanten, snijden en knippen, lassen, beitsen en glasparelen. Deze technieken worden onder andere ingezet voor de fabricage van bulk solid heat exchangers en pillowplate producten.

Bij deze producten ligt het intellectual property bij Mosman, dat de volledige procesverantwoordelijkheid draagt.

Ook is het mogelijk maatwerk productiewerkzaamheden in roestvast staal door Mosman te laten uitvoeren op basis van uw tekeningen en ontwerpen. Flexibel, adaptief en altijd vanuit een adviserende rol. Voor meer informatie over onze specifieke laskwalificaties gaat u naar kwaliteitsgaranties.

Laserlasmachine

Het lassen van pillowplates gebeurt volgens een 3-assige, CNC-gestuurde laserlasmachine die door Mosman ontworpen en gefrabiceerd is. Het plaatmateriaal wordt aan beide zijden van de las ingeklemd, waarna de las volautomatisch wordt aangebracht. Dit resulteert in een hoge en zeer constante laskwaliteit. De machine is volledig programmeerbaar, eenvoudig te bedienen en functioneert met eigen software.

Klik hier als u vragen heeft en klik hier voor meer informatie over Mosman.